top of page

VERWACHT het ONVERWACHTE

Beste ouders, Beste vrienden van de school,


We nodigen je van harte uit op ons kerstspel. Zowel op 20 december in de voormiddag (om 10 uur) als op 21 december in de namiddag (om 14 uur) ben je in de St.-Monicakerk bijzonder welkom!


Met de school een kerstspel spelen is … thuis komen … in de nestwarmte van de wintertijd, in een eeuwenoude traditie, in de nabijheid van de kerk, de gemeenschap van de Haan én de geborgenheid van familie en vrienden.


Een spel opbouwen met kinderen vergt tevens reflectie, het leggen van dwarsverbanden, groep vormen, iedereen aan de bak laten komen, je laten verrassen, het niet meer weten, én door doen. De winter is er een zalige tijd voor: warm, veilig en cosy. Het is tevens het seizoen van verhalen, zang, leren en leven. Verbeelding werkt!

Dit jaar nestelen we ons in de traditie van de late middeleeuwen. Net als toen, vatten we post in een herberg. Muziekgroep Boreas brengt er onze jonge meute in vervoering. Hun sound zal er in symbiose met het werk van onze kinderen verrassen. We verwachten in elk geval het onverwachte. Advent op zijn best!


Zalig Kerstfeest,

Directeur Ann én leerkrachten

76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page