top of page

Kerst met Ubuntu

Op donderdag 19 én vrijdag 20 december brengen de leerlingen van de Zeeboon de musical ‘Kerst met Ubuntu’. Dit unieke gebeuren vindt plaats om 14 uur in de St.-Monicakerk in De Haan.


In de donkere dagen aan het einde van het jaar is iedereen druk met de voorbereidingen voor kerst. Ook in De Haan waar dit verhaal zich afspeelt. Een paar dagen voor Kerstmis duikt er opeens een onbekende op. Wie is hij, en waarom komt hij juist nu naar De Haan?

Sommigen vinden het wel gezellig, een nieuw gezicht én nieuwe verhalen … Anderen lijken minder blij met de komst van de professor. Hoe moet dat nu, terwijl het bijna kerst is? En dan nemen de gebeurtenissen ook nog eens een onverwachte wending…


Kerst met Ubuntu is een vrolijke musical. De Aalscholvers (vierde leerjaar) én ons schoolkoor hopen op uw aanwezigheid. Op vrijdag is er aansluitend ‘de Haanse Kerstmarkt, gans anders’ op ons schoolplein. Enkele welzijnspartners zorgen voor een fijn aanbod én een bijzondere kerstsfeer. Niet te missen! De Zeeboon zet immers in op verbondenheid en samen zijn!


52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page