top of page

Kakelende kippen #samentegencorona

Week 2 gaat van start…

De bel op onze school blijft nog werken, al was het maar om toch nog een beetje het gevoel van regelmaat te hebben. En elke keer de bel gaat, denken we aan al onze leerlingen.

Even een leuk tussendoortje voor onze leerlingen: alles gaat nog steeds goed met onze cavia’s en kippen… Die tokkelen en springen rustig verder in het lente-zonnetje. En we hebben zo’n klein vermoeden dat er kleine caviaatjes onderweg zijn.

We blijven voorzien in noodopvang op school. Dit enkel voor kinderen waarvan de ouders in een cruciale sector werken en niet van huis uit kunnen werken (zorg, veiligheid, voeding, distributie, …). Dit blijft belangrijk!

Gelieve voor de inschrijving noodopvang enkel gebruik te maken van het volgende emailadres: corona-noodopvang-vbsdezeeboon@outlook.com

Ouders die oproepbaar zijn binnen de zorg kunnen steeds de school contacteren op het nummer 059/23 57 26. Er is elke dag permanentie voorzien door enkele leerkrachten.

En… breng onze website regelmatig een bezoekje via de button ‘DeZeeboon@home’, regelmatig vullen we aan met handige tips en websites.

Via mail brengen de leerkrachten jullie op de hoogte van de te maken opdrachten voor school. Ouders van kleuters kunnen terecht op de kleuterblog.

Hou jullie gezond!

Lente-groetjes van het Zeeboonteam

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page