top of page

FLITS!Tussen de herfst- en krokusvakantie doet onze school mee aan FLITS. De campagne stimuleert het stappen en trappen in de winter met extra aandacht voor zichtbaarheid en verantwoord verkeersgedrag. Samen kunnen we de verdubbeling van het autogebruik in de winterperiode terugdringen. De kinderen sparen via 4 opdrachten voor een volledige Octopus! Als de FLITS kaart compleet is, kunnen jullie meedoen aan de FLITS wedstrijd om een gepersonaliseerd flitshesje te winnen.


sticker 1 : Controle

Kom je duurzaam naar school, draag je een fluo-hesje en werkt je fietslicht goed? Dan spaart de school een stempel op de schoolposter. Zodra de school het aantal leerlingen in stempels heeft gespaard, verdient elk kind een eerste sticker !


sticker 2 : Lichtjeswandeling i.s.m. de ouderwerkgroep (01/02/2019)

Doe mee aan een leuke winterwandeling door De Haan. Draag heldere kledij, fluo, reflecterend materiaal, zaklampen, enzovoort. Opdracht volbracht? De tweede sticker wordt uitgedeeld na de wandeling. (meer info volgt later)


sticker 3 : Controle

zie sticker 1


sticker 4 : Fluo-dag*

Kom in je meest opvallende fluo-outfit naar school! Opdracht volbracht? De laatste sticker voor je Octopustekening is behaald.

* we geven de juiste datum nog door


59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page